Cursuri limba engleză

Centrul Lingvistic desfășioară 2 modele de cursuri pentru limba engleză

Centrul nostru lingvistic oferă cursuri pentru nivelul: A1, A2, B1, B2 și C1 în grupe mici cu o ședință de probă gratuită!
Dacă doriți să vă înscrieți la un curs de limba engleză și nu știți ce nivel aveți, vă puteți programa la un test gratuit de evaluare.

Module

Programele noastre de pregatire

Modul: intensiv în Craiova și online
A1, A2, B1, B2, C1

Durată estimativă : 2 luni

Centrul nostru lingvistic oferă cursuri intensive pentru nivelul: A1, A2, B1, B2 și C1 în grupe mici cu o ședință de probă gratuită!
Dacă doriți să vă înscrieți la un curs de limba engleză intensiv și nu știți ce nivel aveți, vă puteți programa la un test gratuit de evaluare.

Structura Curs

5 zile pe săptămână, 5 ședințe a câte 2 ore ședința.

Orar: flexibil

Cursurile se vor organiza în funcție de disponibilitatea dvs.

Durată modul 2 luni

2 luni, insă durata poate varia în funcție de sărbatorile legale.

Curs online

Online, pe Zoom, Skype, Adobe Connect

Locație

Sediul școlii noastre din Craiova: Strada Brazda lui Novac Nr. 15

Se parcurg 5 ședințe pe săptămâna a câte 2 ore.

Preț 600lei/lună

Modul: standard în Craiova și online
A1, A2, B1, B2, C1

12 week course

Acum puteți învăța relaxat limba germană, fără presiunea timpului, perioada de consolidare a cunoștințelor. Suport: audio, video, manuale.
Dacă doriți să vă înscrieți la un curs de limba germană intensiv și nu știți ce nivel aveți, vă puteți programa la un test gratuit de evaluare.

Structura Curs

2 ședințe pe săptămână.

Orar: flexibil

Cursurile se vor organiza în funcție de disponibilitatea dvs.

Durată modul 3 luni

3 luni, insă durata poate varia în funcție de sărbatorile legale.

Curs online

Online, pe Zoom, Skype, Adobe Connect

Locație

Sediul școlii noastre din Craiova: Strada Brazda lui Novac Nr. 15

Se parcurg 2 ședințe pe săptămâna a câte 2 ore.

Preț 320lei/lună

Curs pregătire examene: First Certificate in English, Certificate in Advanced English, International English Language Testing System

Z

F.C.E.

F.C.E. (First Certificate in English), nivelul B2 din Cadrul European de Referinţă al Consiliului Europei, este un examen de nivel intermediar. Oferă o calificare recunoscută internaţional celor care doresc să lucreze într-o ţară sau într-o organizaţie în care se vorbeşte limba engleză, să studieze în limba engleză sau să folosească limba engleză pentru turism. F.C.E. este un examen în urma căruia se obţine o diplomă utilă la angajare, pentru studiu.
Z

C.A.E.

C.A.E. (Certificate in Advanced English), nivelul C1 din Cadrul European de Referinţă al Consiliului Europei, este un examen de nivel avansat, util celor care au nevoie de limba engleză pentru angajare sau pentru studiu. Este recunoscut de majoritatea universităţilor din Marea Britanie şi alte ţări europene ca test de admitere la studiile universitare. Este cel mai popular examen Cambridge în România iar certificatul este acceptat de unele universităţi de stat şi particulare ca substitut al examenului oral la bacalaureat, sau celui de admitere în unele facultăţi.
Z

I.E.L.T.S.

I.E.L.T.S. (International English Language Testing System), este un test folosit pentru a evalua capacitatea de comunicare în limba engleză, pentru toate cele patru abilităţi – ascultare, citire, scriere, vorbire – pentru cei care intenţionează să studieze sau să lucreze acolo unde engleza este folosită ca limbă de comunicare. Este un test sigur, global, autentic, care măsoară capacitatea reală de a comunica în limba engleză în viaţa de zi cu zi . Este recunoscut în peste 135 de ţări din lume.