CURSURI GERMANA:

Cursuri pentru companii/ instituții publice

Centrul Cultural LINGUA FRANCA vă oferă cursuri de limbi străine pentru companii/instituții publice – limbaj general sau limbaj de specialitate (IT şi telecomunicţii, fianciar-bancar, afaceri, juridic, medical – de exemplu cursuri germană medicală, cursuri germană pentru afaceri, tehnic, contabilitate-finanţe, marketing, asigurări, turism, resurse umane, jurnalism) orarul de desfăşurare a cursurilor fiind stabilit  în funcţie de disponibilitatea angajaţilor. Metodele de predare utilizate sunt dinamice, comunicative, interactive şi eficiente, care determină progresului cursanţilor începând cu primele şedinţe. De asemenea oferim și un test de plasament gratuit pentru determinarea nivelului de limba al fiecărui cursant, test care se poate desfășura și la sediul companiei/instituției publice.

Înscrierile se pot face personal la sediul centrului cultural, pe email: zentrumlinguafranca@yahoo.de sau telefonic la: 0730585183.

Cursanții vor avea posibilitatea să participe la diversele evenimente artistice și culturale organizate de LINGUA FRANCA, evenimente organizate în funcție de specificitatea cursului.