CURSURI GERMANA:

Curs intensiv: Germana pentru personalul medical

Cursul de limbaj medical se adresează studenților și cadrelor medicale. Pentru participarea la acest curs participanții ar trebui să aibă nivelul B1 de limba germană. Cursul se bazează pe dezvoltarea aptitudinilor de comunicare (discursul pacient – cadru medical, anamneza, examinarea bolnavului, examinări paraclinice etc.) familiarizarea și cu vocabularul de specialitate (ca de ex.: aparatul digestiv, respirator, urinar, locomotor, etc. ) și dezvoltarea aptitudinilor scrise (completarea unei fișe de observație, scrierea unei rețete, etc.) Structura cursului este de 3 lecții pe săptămână, durata totală a unui modul de curs fiind de 2 luni de zile.

Înscrierile se pot face personal la sediul centrului cultural, pe email: zentrumlinguafranca@yahoo.de sau telefonic la: 0730585183.

Testele de plasament pentru nivel se fac gratuit la sediul centrului cultural. De asemenea cursanții beneficiază de acces gratuit la bibliotecă și de utilizare gratuită a sălii de lectură. Cursanții vor avea posibilitatea să participe la diversele evenimente artistice și culturale organizate de LINGUA FRANCA, putând astfel să se familiarizeze cu tradițiile și cultura germană.