CURSURI ENGLEZA:

 Curs intensiv: Business English, Legal English, Technical English

Cursul de limbaj de specialitate se adresează atât studenților cât și adulților. Este un curs important pentru dezvoltarea carierei și a aptitudinilor de comunicare. Pentru participarea la acest curs participanții ar trebui să aibă nivelul B1 de limba engleză. Cursul se bazează pe dezvoltarea aptitudinilor de comunicare, familiarizarea și cu vocabularul de specialitate și dezvoltarea aptitudinilor scrise. Structura cursului este de 3 lecții pe săptămână, durata totală a unui modul de curs fiind de 2 luni de zile.

Înscrierile se pot face personal la sediul centrului cultural, pe email: zentrumlinguafranca@yahoo.de sau telefonic la: 0730585183.

Testele de plasament pentru nivel se fac gratuit la sediul centrului cultural. De asemenea cursanții beneficiază de acces gratuit la bibliotecă și de utilizare gratuită a sălii de lectură. Cursanții vor avea posibilitatea să participe la diversele evenimente artistice și culturale organizate de LINGUA FRANCA, putând astfel să se familiarizeze cu tradițiile și cultura britanică.